Studentské výrobky pro dobrou věc

Jsme studenti třetího ročníku oboru firemní management na Vyšší oborné škole, Obchodní akademii a Středním odborném učilišti technickém Chotěboř. Ve vyhrazených předmětech se věnujeme činnosti naší firmy, a to nejenom výrobě náramků a sezónního zboží, ale především také vedení firemní agendy. Naší mentorkou je paní Klimešová z firmy B: TECH a. s., která nám velmi pomáhá a radí. 

Logo naší firmy symbolizuje „O“ s vavřínovými listy, které jsme odvodili z prvního písmena názvu naší firmy. Název firmy je odvozen z latiny. Optima = skvělý, idea = nápad. Logo symbolizuje také náš hlavní produkt, což je náramek vytvořený z korálků. Zlatou barvu jsme zvolili, protože symbolizuje kvalitu a úroveň našich výrobků.

Jak již bylo zmíněno, ručně vyrábíme náramky a sezónní dekorativní zboží. Pro výrobu využíváme vstupní materiály z chráněné dílny TEKIS s. r. o. Klademe důraz na ekologii a minimalizaci odpadu. Pro více informací o nás a našem sortimentu navštivte webové stránky naší společnosti, kde naleznete i náš e-shop.

 

Výpis článků